Neuro Habits in de media

Neuro Habits is geregeld in de media te vinden. Hieronder kun je een overzicht vinden van onze interviews en online publicaties. Wil je onze input voor een artikel, uitzending of een andere publicatie? Laat dan even hieronder je gegevens achter.

Interviews

De Koffiebreek kwam langs om David kort te interviewen over Neuro Habits. Bekijk het interview hier terug.

David was te gast in de uitzending van Jeroen Kijk in de Vegte op Radio 2 om de vraag van een luisteraar te beantwoorden: ‘Hoe kan het nou dat ik soms het idee heb dat er iemand achter mij staat?’ Luister hier het fragment terug om te horen hoe David deze vraag beantwoordde.

David was op bezoek bij Dr. Kelder & Co van Jort Kelder op Radio 1 om te vertellen over zijn placebo brein stimulatie onderzoek. Luister hier het gesprek terug.

Inge werd geïnterviewd door NOS Nieuwsuur over de zin en onzin van feedback en de noodzaak van gedragswetenschappers. Bekijk hier het interview terug.

David werd geinterviewd op Radio 1 om te vertellen over zijn placebo brein stimulatie onderzoek door Thijs van den Brink. Luister hier het interview terug.

Online publicaties

Het tweede deel van onze tweedelige blog over de noodzaak van gedragsverandering in het onderwijs werd geplaatst op de website van Vernieuwenderwijs. Lees het hele artikel hier.

Het eerste deel van onze tweedelige blog over de noodzaak van gedragsverandering in het onderwijs werd geplaatst op de website van Vernieuwenderwijs. Lees het hele artikel hier.

David werd geïnterviewd door de Trouw over zijn promotieonderzoek aan de Universiteit van Amsterdam. Lees het hele artikel hier.

Een opiniestuk van Lotte over gedragsverandering en gewoontevorming werd gepubliceerd in Het Parool. Lees het hele artikel hier.

Een opiniestuk van Lotte over snackgedrag werd gepubliceerd in Het Parool. Lees het hele artikel hier.

Volkskrant Magazine schreef over ons placebo onderzoek. Kun je spirituele ervaringen krijgen als je de omgeving maar suggestibel genoeg maakt? JA!

Lees hier terug hoe we mystieke ervaringen opriepen bij Lowlandsbezoekers. Voorpagina Volkskrant 29 augustus 2016.

Wil je onze input voor een artikel, uitzending of andere publicatie? Neem dan contact met ons op